Belum Menjadi Ahli?
 
Menu Utama

Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Carian

Siapa di Sini
29 user(s) are online (15 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 29

more...

Members Baru
tikarasha 2014/4/16
Snowball99 2014/4/16
S9069 2014/4/15
JOgle 2014/4/14
CLipscomb 2014/4/14
ummiteeya 2014/4/14
DAckman 2014/4/13
CParamor 2014/4/13
AWalker 2014/4/12
T7731 2014/4/11


 
   
 
Loading
 
 
 
 


Browsing this Thread:   1 Anonymous Users




« 1 2 (3) 4 5 6 ... 10 »


Re: Jadual pam susu
#77
Rakan Karib
Info
tqvm..jadual pam yg menarik..saya nak upload kat blog saya tau.

Posted on: 2010/2/24 12:47
_________________
=================================
[+] Bersama Lestarikan Impian Penyusuan Anda
I'm Your Malaysian Breastfeeding Peer Counselor - 019-2406484 (Yan) -
=================================
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Jadual pam susu
#76
Rakan Karib
Info
Quote:

needya wrote:
illieaza,
Terima kasih atas usaha awak utk kesenangan kita bersama. Tak terpikir nak taruk dlm googledocs. Tapi sy ada buat silap sikit dlm spreadsheet yg sy hantar smlm. Sy dah emelkan yg latest kat awak...

mama_kai,
Yg bahagian yak tu saya letak sebab sy nak tgk pattern anak sy buang air.. hehehe. seminggu tgk baper kali dia buang air.. kalau tak berkenan, buleh je delete, edit mana yg patut.. :)

mamazhani,
Rasenya mamahazni kena edar yg baru balik kut.. Sy ada buat silap sikit kat bahagian stock tu..

All mommies,
Kepada sesiapa yg dah download dari illieaza atau dpt emel dr sy semalam, nampaknya kena la download lagi sekali dr illieza yer.. Sorry mommies..


ok kawan2 semua..
ni die jadual pam susu yg baru..
klik link ini yer --> jadual pam susu (baru)

Posted on: 2010/2/24 12:35
_________________
~liza~
Original Image

Original Image
------
Blog suka2 saya
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Jadual pam susu
#75
Kenalan Baru
Info
illieaza,
- Terima kasih atas usaha awak utk kesenangan kita bersama. Tak terpikir nak taruk dlm googledocs. Tapi sy ada buat silap sikit dlm spreadsheet yg sy hantar smlm. Sy dah emelkan yg latest kat awak...

mama_kai,
- Yg bahagian yak tu saya letak sebab sy nak tgk pattern anak sy buang air.. hehehe. seminggu tgk baper kali dia buang air.. kalau tak berkenan, buleh je delete, edit mana yg patut.. :)

mamazhani,
- Rasenya mamahazni kena edar yg baru balik kut.. Sy ada buat silap sikit kat bahagian stock tu..

All mommies,
Kepada sesiapa yg dah download dari illieaza atau dpt emel dr sy semalam, nampaknya kena la download lagi sekali dr illieza yer.. Sorry mommies..

Posted on: 2010/2/24 12:13
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Jadual pam susu
#74
Kenalan Baru
Info
Opss..no need to emel lah..thanks liza tlg uploadkn tuk kami2 ni semua..n thanks again to the owner for the sharing..

Posted on: 2010/2/24 11:53
_________________
Original ImageOriginal Image Original Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Jadual pam susu
#73
Kenalan Baru
Info
tq needya share jadual tu ngan mommies kat sini.
dah nak naik keje minggu depan ni, tapi macam sedih bila pam dpt sket, stok dah ada lbh kurg 60 bekas dadih tu...
tgk jadual ni, semangat nak pam nih..
tq..chaiyok!!chaiyok!!...

Posted on: 2010/2/24 11:43
_________________
http://dn.daisypath.com/EUL9p8.png[/img]url=http://dn.daisypath.c...[img]<a href=lilypie.com
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Jadual pam susu
#72
Rakan Karib
Info
Quote:

ayukhairy wrote:
liza,
thanks juga atas daya usaha liza utk link kan ke sini..

ayu,
takde masalah. kesian lak needya kene emel kat sorang..sorang..

selamat mengepam

Posted on: 2010/2/24 11:16
_________________
~liza~
Original Image

Original Image
------
Blog suka2 saya
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Jadual pam susu
#71
Rakan Rujuk
Info
[quote]
illieaza wrote:
betul mamaAnA,
banyak effort yg dibuat oleh needya utk hasilkan jadual ni.terima kasih sbb share dgn kami [quote]

liza,

thanks juga atas daya usaha liza utk link kan ke sini..

Posted on: 2010/2/24 10:30
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Jadual pam susu
#70
Rakan Istimewa
Info
ummimiza,

Click pastu save kan jer...

Posted on: 2010/2/24 10:30
_________________
Kesihatan Kecantikan Komuniti
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Jadual pam susu
#69
Rakan Karib
Info
pada sesape nak download, boleh klik link ni
--> jadual pam susu (needya)

saya dah share kan dalam google docs

Posted on: 2010/2/24 10:27
_________________
~liza~
Original Image

Original Image
------
Blog suka2 saya
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Jadual pam susu
#68
Rakan Rujuk
Info
Quote:

needya wrote:
ayukhairy,
- Awalnya saya nak attachkan je file tu kat sini, tapi tak boleh pulak.

Kalau ada moderator yg perasan pasal jadual ni, boleh tolong letakkan kat section "Muat Turun" yg kat sebelah kiri tu tak..



needya,

oo ye ke..mmm, tak pe..btw, sy dah tgk dah jadual pump yg awak buat tu..sgt mengkagumkan saya..thanks ye kerana sudi share ngan rakan2 yg lain..

hana,
nak join hana gak, kita sama2 start bln 3 ni yek...

Posted on: 2010/2/24 10:27
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati




« 1 2 (3) 4 5 6 ... 10 »



You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.
You cannot use topic type.
You cannot use HTML syntax.
You cannot use signature.

[Advanced Search]


 
 


Diselenggara oleh
Original Image
Pusat Sokongan Penyusuan Ibu

MBfPC
Original Image

Original Image

Online Shopping
Original Image
Online Shopping!!Visit us today!

Hebatnya Susu Ibu!
Original Image

ALIM Kids Playgroup
Original Image