Belum Menjadi Ahli?
 
Menu Utama

Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Carian

Siapa di Sini
29 user(s) are online (22 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 29

more...

Members Baru
mlyuki 2014/4/18
TSteinmet 2014/4/17
HNoyes 2014/4/17
HCaple 2014/4/16
tikarasha 2014/4/16
Snowball99 2014/4/16
S9069 2014/4/15
JOgle 2014/4/14
CLipscomb 2014/4/14
ummiteeya 2014/4/14


 
   
 
Loading
 
 
 
 


Browsing this Thread:   1 Anonymous Users




« 1 (2)


Re: Hubungi MBfPC berhampiran anda
#11
Rakan Karib
Info
tq so much KIENA....


Posted on: 2011/2/2 13:16
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hubungi MBfPC berhampiran anda
#12
Rakan Istimewa
Info
Quote:

nfat75 wrote:
salam.....kawan saya still dalam pantang stay area klang..dia sangat berminat dengan susuibu.com ni bila saya iklankan....masalahnya, dia tak dapat berhubung secara online sebab x de internet....boleh ke MBfPC bg bantuan melalui sms je?..ada alternatif lain utk tolong dia?


Salam nfat75,

Seperti yang kiena sebutkan dalam post beliau sebelum ini, nfat boleh klik dalam senarai pembimbing ibu menyusu MBfPC seperti yang terdapat di sebelah kiri, muka hadapan ruang forum ini. Atau nfat boleh klik sini terus:


Senarai nombor Pembimbing Ibu Menyusu MBfPC

nfat boleh pilih mana-mana nombor pembimbing yang tersenarai yang berdekatan dengan lokasi kawan nfat, dan berikan kepada kawan nfat, supaya kawan nfat boleh menghubungi pembimbing ibu menyusu MBfPC tersebut.

___
Nurhayati Mohd Hashim
Admin Team MBfPC (PCPA) <admin@malaysianbfpc.org>
Malaysian Breastfeeding Peer Counselor.

Posted on: 2011/2/2 13:30
_________________
Lactation Counselor&MBfPC Prog.Admin(PCPA) BLOG :)
Original ImageOriginal ImageOriginal Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hubungi MBfPC berhampiran anda
#13
Rakan Istimewa
Info
Quote:

soleha wrote:
hayatie,..saya ada email berhubung program ini.. harap dapat reply. tq :)


Salam soleha,

Saya sudah reply. Harap check e-mail yer




---
Nurhayati Mohd Hashim
Admin Team MBfPC (PCPA) <admin@malaysianbfpc.org>
Malaysian Breastfeeding Peer Counselor.

Posted on: 2011/2/2 13:41
_________________
Lactation Counselor&MBfPC Prog.Admin(PCPA) BLOG :)
Original ImageOriginal ImageOriginal Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hubungi MBfPC berhampiran anda
#14
Rakan Karib
Info
wow...good info
last time tinggal kat kajang, senang nak g susuibu
bila dah tinggal melaka, kena carik contact area sini

Posted on: 2011/2/2 14:54
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hubungi MBfPC berhampiran anda
#15
Rakan Karib
Info
Salam...

Tq for the info hayatie ...
Mmg seorang MBfPC yg berkaliber...

Posted on: 2011/2/2 16:13
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hubungi MBfPC berhampiran anda
#16
Moderator
Info
salam.puan2 boleh hubungi mana mbfpc berhampiran untuk bantuan ya.utk menyertai kursus sila email detail kepada alamat pn.hayatie berikan

Posted on: 2011/2/3 10:25
_________________
MySweetstory-BF&Me
Malaysian BreastFeeding Peer Counselor, MBfPC
Kalau sudi berkawan say hi to me:crafidah at gmail dot com.
tak sombong punya!
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hubungi MBfPC berhampiran anda
#17
Kenalan Baru
Info
salam...
x ada ke counselor laktasi di kelantan?

Posted on: 2011/2/10 11:09
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hubungi MBfPC berhampiran anda
#18
Rakan Istimewa
Info
Quote:

azlean wrote:
salam.....x ada ke counselor laktasi di kelantan?


Selain daripada kaunselor laktasi bebas. Kita juga boleh merujuk kepada kaunselor laktasi dihospital kerajaan yang selalunya terdiri daripada kalangan jururawat dan juga anggota kesihatan yang lain. Selalu dipanggil sebagai Jururawat Laktasi.

Selain daripada itu, boleh juga merujuk kepada pembimbing ibu menyusu MBfPC yang paling dekat, boleh klik disenarai yang telah saya lampirkan di post yang terdahulu

Mereka juga boleh membimbing ibu-ibu untuk mendapatkan saluran rujukan yang betul jika ibu-ibu mempunyai masalah penyusuan


---
Nurhayati Mohd Hashim
Admin Team <admin@malaysianbfpc.org>
MBfPC

Posted on: 2011/2/10 17:53
_________________
Lactation Counselor&MBfPC Prog.Admin(PCPA) BLOG :)
Original ImageOriginal ImageOriginal Image
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati


Re: Hubungi MBfPC berhampiran anda
#19
Rakan Arif
Info
UP..
tuk kwn kite y teringin nk jd MBfPC sile tanye pn. Hayatie.

P/S :- teringin jugak, tp x de mase nk luangkan pg kelas pun. tp bantu jugak la kgkwn y mane menanye tu.

Posted on: 2012/2/2 10:19
Create PDF from Post Print Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati




« 1 (2)



You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.
You cannot use topic type.
You cannot use HTML syntax.
You cannot use signature.

[Advanced Search]


 
 


Diselenggara oleh
Original Image
Pusat Sokongan Penyusuan Ibu

MBfPC
Original Image

Original Image

Online Shopping
Original Image
Online Shopping!!Visit us today!

Hebatnya Susu Ibu!
Original Image

ALIM Kids Playgroup
Original Image