Jamuan Hari Raya SusuIbu.com Berjalan Lancar

Original Image Alhamdulillah, setelah sebulan menantikan tarikh ini, pada 27 Nov, 2005, SusuIbu.com dapat merealisasikan hajat untuk menemukan sebahagian ahli-ahlinya. Di Kagumas Catering, Bandar Baru Bangi, hampir 24 orang hadirin dan 16 orang anak-anak telah memeriahkan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri SusuIbu.com pada tarikh tersebut.

Walaupun, beberapa orang ahli tidak dapat menghadiri majlis pada saat terakhir akibat masalah yang tidak dapat dielakkan, majlis tetap diteruskan seperti yang telah dirancangkan.

Bagi ahli-ahli yang hadir, kesempatan ini pasti mengundang seribu kenangan. Maklum sajalah selama ini, masing-masing hanya bersua di alam maya – SusuIbu.com, tapi pada hari ini, masing-masing dapat bersua muka dan saling berkenalan dengan lebih dekat lagi.

Majlis bermula sekitar jam 12.00 tengahari dengan ucapan aluan dari mama selaku webmaster dan diikuti dengan bacaan doa selamat. Seterusnya, hadirin menjamu selera seadanya. Ada yang mengambil giliran dan ada juga yang makan sambil memangku anak. Maklumlah, masing-masing masih beranak kecil.

Setelah puas menjamu selera, ibu-ibu mula bertumpu ke bilik jualan SusuIbu.com. Kebanyakan hadirin tidak ketinggalan untuk mendapatkan beberapa barangan terpilih pada harga yang amat berpatutan. 🙂

Majlis diakhiri dengan sessi fotografi beramai-ramai.

Ikuti beberapa gambar kenangan yang sempat dirakamkan di Ruangan Galeri

SusuIbu.com ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan buat semua yang telah sudi hadir dan semua pihak yang telah menjayakan majlis ini yang tidak seberapa. Jika ada salah dan silap sepanjang perjalanan majlis, diharap dapat dimaafkan.

Semoga majlis seumpama ini dapat diadakan dengan lebih meriah lagi di tahun-tahun akan datang.