Lagi Barangan Baru di SusuIbu Your Online Shopping Centre

SusuIbu.com dengan bangganya ingin mengumumkan SusuIbu.com Your Online Shopping Centre telah menambah satu lagi produk baru iaitu Barangan Pakaian Ibu Menyusu dari BlessedMums. Terdapat dua kategori utama yang boleh diperolehi di kedai maya kami iaitu: Pakaian Santai (Nursing Tops) dan juga Pakaian Potongan Tradisional Melayu (Malay Traditional Nursing Wear).

Di dalam setiap diskripsi barangan, kami sertakan juga cadangan cara pemakaian sesuai untuk para Muslimah. Pautan kepada bahagian Gallery juga disediakan khusus untuk mempamerkan contoh gaya pemakaian seorang Muslimah untuk setiap pakaian yang dijual.

Kami di SusuIbu.com sedang berusaha gigih untuk menambahkan lagi barangan di kedai maya kami agar para ibu sekalian tidak tercari-cari penyelesaian kepada setiap persoalan mengenai Penyusuan Susu Ibu. Kami amat prihatin terhadap keperluan setiap ibu yang menyusu.

Pelbagai lagi program dan promosi menarik sedang diatur sempena Tahun Baru yang akan datang. Nantikan berita terkini dari kami di SusuIbu.com!!