Promosi Hebat Bulan Januari – Pakej Kembali Bekerja dengan Program Penyusuan

Original ImageAnda baru lepas bersalin? Ingin membuat persiapan penyusuan susu ibu setelah kembali bekerja? SusuIbu.com menyediakan pakej istimewa “Kembali Bekerja dengan Program Penyusuan Lengkap”. Terdapat 3 jenis pakej yang disediakan khas untuk ibu-ibu mengikut keperluan dan kemampuan masing-masing. Setiap pakej ini juga dilengkapi dengan senaskah panduan lengkap, keperluan dan persediaan untuk ibu-ibu menyusu, sebelum mula melangkah ke tempat kerja.

Original Image“Back To Work Package A” merupakan pakej pada harga terendah untuk ibu-ibu yang memerlukan pam manual. Pakej ini mengandungi Satu Set Pam Manual Harmony, satu set Beg Penyejuk, 4 keping pelapik bra pakai buang, 1 cawan penyuap susu bayi, dan senaskah maklumat Langkah demi langkah Persedian Penyusuan Susu Ibu untuk Ibu Bekerja. Pakej bernilai RM420.50 ini boleh didapati pada harga diskaun RM366.00.

Original Image“Back To Work Package B” pula merupakan pakej pada harga sederhana untuk ibu-ibu yang memerlukan pam elektrik/bateri. Pakej ini mengandungi Satu Set Pam Mini Electric, satu set Beg Penyejuk, 4 keping pelapik bra pakai buang, 1 cawan penyuap susu bayi, dan senaskah maklumat Langkah demi langkah Persedian Penyusuan Susu Ibu untuk Ibu Bekerja. Berjimat sebanyak RM69.50 apabila anda mendapatkan pakej ini pada hanya RM456.00

Original Image
Pakej ketiga pula, “Back To Work Package C” merupakan pakej istimewa untuk ibu-ibu yang memerlukan pam elektrik dua serentak. Pakej ini mengandungi Satu Set Mini Elektrik Plus, satu set Beg Penyejuk, 4 keping pelapik bra pakai buang, 1 cawan penyuap susu bayi, dan senaskah maklumat Langkah demi langkah Persedian Penyusuan Susu Ibu untuk Ibu Bekerja. Pakej ini pula boleh didapati pada harga RM656.00. Anda jimat RM91.50!!

Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Lawati hari ini “SusuIbu.com Your Online Shopping Centre“. Promosi ini bermula dari 1 Januari, 2005 hingga 31 Januari, 2005.